Voor jezelf zorgen hoe doe je dat? En waarom is dat zo belangrijk?

Je hebt maar 1 huis waar je heel je leven in mag wonen en dat is je eigen lijf, dus daar moeten we goed voor zorgen en zuinig op zijn. Makkelijker gezegd dan gedaan! Want misschien vind jij douche helemaal niet fijn of is in bad gaan helemaal geen ontspanning. Smaakt de tandpasta vies en doet haren uitborstelen gewoon te zeer. Hou je niet van aanrakingen, laat staan dat andere je aanraken. Heb je nog helemaal geen idee hoe huishoudelijke apparaten werken of wat nou wel of niet gezond eten is.

Begint jouw hoofd ook al te tollen?
Adem in en uit soms is enkel dat voor nu voldoende.

Stapsgewijs onder begeleiding en met samenwerking van onze paardjes gaan wij op ontdekking. Wat is nodig? Hoe maken we dit zo prettig mogelijk. Waarom is dat nodig? We maken het visueel en inzichtelijk. STAPJE VOOR STAPJE.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.