Het nieuwe jaar is begonnen en ook wij gaan langzaam weer opstarten na een weekje vakantie 🎉

We starten op met een mooie samenwerking met klaver4zorg en welzijn, waar we heel blij mee zijn. In januari starten er nieuwe kanjers en we hopen dat ook zij de rust en ontspanning bij onze paardjes gaan vinden.

Ook gaan we deze maand als alles op schema blijft lopen onze nieuwe bovenverdieping afwerken. 🎉

Daarnaast starten we het nieuwe project op binnen onze groep ♥️zorg en welzijn voor jezelf.♥️ onder leiding van onze ig verzorgende Sandra. Later meer over dit project.

Dit jaar zullen ook de korte en langdurige paardencoach trajecten uitbreiden en we hebben hier een heel creatief persoon voor die ook graag verder kijkt, samen met onze kanjers op ontdekkingsreis wilt in de natuur. Onze nieuwe website komt in de lucht en we hebben een aantal nieuwe paardencollega’s.

Ook anders leren met paarden gaat een mooie hoofdrol krijgen binnen onze organisatie.Al met al dus een super leuk jaar om naar uit te kijken. En alles wat we al deden en zo van genieten blijven we ook zeker doen ♥️🤗

Welkom 2022 dat we er met ze alle een prachtig jaar van mogen gaan maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.