Rietgoorsestraat 90

4708 PE Roosendaal

(+31) 06 557 573 72

Marly Broos

Ma t/m Zat: 09.00 - 17.00u

Openingstijden

Ons team

Stuk voor stuk professionals met hart voor onze kanjers ♥

Wij zijn een topteam!

Jouw Inzicht | Marly Broos

Ik ben Marly van den Brink en ik ben de trotse oprichter en eigenaar van Jouw Inzicht. Samen met mijn gezin; Danny en 2 dochters Megan & Jaylinn. Het opzetten van deze dagbesteding is een droom die uitkwam. Paarden zijn mijn passie en dit zo samen combineren met mensen maakt het plaatje compleet. Ik ben geen stilzitter en ben graag bezig in de buitenlucht. Binnen Jouw Inzicht houd ik me vooral bezig met de mensen om mij heen zoals de kanjers , ouders en ons team. Daarnaast werk ik regelmatig op de groepen en zet ik me in voor de 1 op 1 begeleiding. Super afwisselend en leuk om te doen.

Marly

Oprichter

Mijn naam is Manon en ik ben 22 jaar. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Social Work met uitstroomprofiel Jeugd. Na mijn stages ben ik blijven werken bij Jouw Inzicht. Het mooie aan dit werk vind ik dat we samen met onze kanjers en ons top team de verantwoordelijkheid dragen over de paarden en kleine dieren en hierin onze kanjers meenemen, zodat zij hun vaardigheden en talenten leren inzetten op de dagbesteding. En zodat zij dit mee kunnen nemen in hun verdere ontwikkeling in de toekomst. Naast het op de groep staan, zal ik vanaf 2022 ook wat meer taken achter de schermen gaan doen.

Manon

Jeugdhulpverlener

Jouw Inzicht | 1Djessy

Mijn naam is Jessy, ik ben 19 jaar en ik werk met veel plezier voor de dagbesteding. Hiervoor heb ik de opleiding maatschappelijk medewerker niveau 4 specifieke doelgroepen gevolgd. Het leukste van het werken bij Jouw Inzicht vind ik dat het zo lekker afwisselend is met een mooie doelgroep met verschillende leeftijden kinderen. Mijn passie voor paarden komt hier helemaal samen met mijn liefde voor het werk met de kinderen.

Djessy

Jeugdhulpverlener

Ik ben Nino, 18 jaar en ik heb 2 paarden: Jacky en Novie. Zij zijn mijn grootste hobby. Al 2 jaar ben ik werkzaam bij Jouw Inzicht. Ik werk op de zaterdagen. En ik doe dit werk met heel veel plezier. Ik volg de opleiding Social Work en zit in mijn eerste jaar. Ik loop stage op woensdag en donderdag. Het helpen van kinderen/mensen is iets wat ik erg graag doe. Bij Jouw Inzicht kan dat ook nog eens met onze lieve paardjes dat is wat ik zo mooi vind aan mijn werk. Ik hoop hier nog heel lang te kunnen genieten van de mooie dingen die wij samen doen voor alle kanjers.

Nino

Stagiair Social Work

Ik ben Sandra, 34 jaar jong, woon samen met mijn vriend Heico en trotse moeder van Dewi en Jim. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Jouw Inzicht ter ondersteuning van onze kanjers die zichzelf tijdelijk niet kunnen redden. Als afgestudeerd IG Verzorgende ben ik ook inzetbaar voor verpleegtechnische handelingen. Denk hierbij aan sondevoeding of het aanreiken van medicatie. Het mooie van de dagbesteding vind ik dat onze kanjers zich op hun eigen manier en tempo mogen ontwikkelen en dan we samen hun successen kunnen vieren ♥

Sandra

IG Verzorgende

Mijn naam is Tessa, ik ben 17 jaar oud en zit in mijn tweede leerjaar van de opleiding Sociaal werk. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn paard en leuke dingen doen met vriendinnen. Binnen Jouw Inzicht sta ik klaar voor onze kanjers. Ik vind het belangrijk dat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en dat ze zich op hun plek voelen. Wat ik mooi vind aan Jouw Inzicht is dat je hun persoonlijke groei mag mee maken van dichtbij en dit is heel speciaal.

Tessa

Stagiaire Social Work

Waarom kies je voor Jouw Inzicht

What you see is what you get.
Bij ons een gezellige sfeer, geen gedoe, maar gewoon jezelf zijn.

Wij vinden het juist ontzettend belangrijk dat alle personen die bij ons komen zichzelf kunnen zijn. Dat betekent dat zij zich prettig en comfortabel voelen, met elkaar en met de dieren, zodat we op een fijne manier en op ieders eigen tempo op zoek kunnen gaan naar ieders kwaliteiten. 

0 +
jaar ervaring
0 +
Blije kanjers ♥
0
Enthousiaste teamleden
0 +
Geweldige paarden