Ons team

Stuk voor stuk professionals met hart voor onze kanjers ♥

Wij zijn een topteam!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ik ben Marly van den Brink en ik ben de trotse oprichter en eigenaar van Jouw Inzicht. Samen met mijn gezin; Danny en 2 dochters Megan & Jaylinn. Het opzetten van deze dagbesteding is een droom die uitkwam. Paarden zijn mijn passie en dit zo samen combineren met mensen maakt het plaatje compleet. Ik ben geen stilzitter en ben graag bezig in de buitenlucht. Binnen Jouw Inzicht houd ik me vooral bezig met de mensen om mij heen zoals de kanjers , ouders en ons team. Daarnaast werk ik regelmatig op de groepen en zet ik me in voor de 1 op 1 begeleiding. Super afwisselend en leuk om te doen.

Marly

Oprichter

Mijn naam is Manon en ik ben 22 jaar. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Social Work met uitstroomprofiel Jeugd. Na mijn stages ben ik blijven werken bij Jouw Inzicht. Het mooie aan dit werk vind ik dat we samen met onze kanjers en ons top team de verantwoordelijkheid dragen over de paarden en kleine dieren en hierin onze kanjers meenemen, zodat zij hun vaardigheden en talenten leren inzetten op de dagbesteding. En zodat zij dit mee kunnen nemen in hun verdere ontwikkeling in de toekomst. Naast het op de groep staan, zal ik vanaf 2022 ook wat meer taken achter de schermen gaan doen.

Manon

Jeugdhulpverlener

Ik ben Desiree, 27 jaar en ik woon in Wassenaar. Ik studeer HBO Pedagogiek aan de Haagse Hogeschool en zit nu in mijn laatste jaar. Ik ben al anderhalf jaar stagiaire bij Jouw Inzicht. Het eerste jaar kwam ik met de trein en was mijn reistijd 2 en een half uur heen en ook weer terug. Nu kom ik met de auto en is het nog maar een uurtje reizen. Al vanaf kinds af aan kan ik ontspanning, troost en plezier vinden bij paarden. Ik vind het mooi dat ik de kanjers bij Jouw Inzicht mag begeleiden en met behulp van de paarden dezelfde ontspanning, troost en plezier mag bieden.

Desiree

Jeugdhulpverlener

Ik ben Nino, 18 jaar en ik heb 2 paarden: Jacky en Novie. Zij zijn mijn grootste hobby. Al 2 jaar ben ik werkzaam bij Jouw Inzicht. Ik werk op de zaterdagen. En ik doe dit werk met heel veel plezier. Ik volg de opleiding Social Work en zit in mijn eerste jaar. Ik loop stage op woensdag en donderdag. Het helpen van kinderen/mensen is iets wat ik erg graag doe. Bij Jouw Inzicht kan dat ook nog eens met onze lieve paardjes dat is wat ik zo mooi vind aan mijn werk. Ik hoop hier nog heel lang te kunnen genieten van de mooie dingen die wij samen doen voor alle kanjers.

Nino

Stagiair Social Work

Ik ben Sandra, 34 jaar jong, woon samen met mijn vriend Heico en trotse moeder van Dewi en Jim. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Jouw Inzicht ter ondersteuning van onze kanjers die zichzelf tijdelijk niet kunnen redden. Als afgestudeerd IG Verzorgende ben ik ook inzetbaar voor verpleegtechnische handelingen. Denk hierbij aan sondevoeding of het aanreiken van medicatie. Het mooie van de dagbesteding vind ik dat onze kanjers zich op hun eigen manier en tempo mogen ontwikkelen en dan we samen hun successen kunnen vieren ♥

Sandra

IG Verzorgende

Mijn naam is Tessa, ik ben 17 jaar oud en zit in mijn tweede leerjaar van de opleiding Sociaal werk. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn paard en leuke dingen doen met vriendinnen. Binnen Jouw Inzicht sta ik klaar voor onze kanjers. Ik vind het belangrijk dat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en dat ze zich op hun plek voelen. Wat ik mooi vind aan Jouw Inzicht is dat je hun persoonlijke groei mag mee maken van dichtbij en dit is heel speciaal.

Tessa

Stagiaire Social Work

Waarom kies je voor Jouw Inzicht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo
0 +
jaar ervaring
0 +
Blije kanjers ♥
0
Enthousiaste teamleden
0 +
Geweldige paarden
Onze expertise

Meer dan xx jaar ervaring met de begeleiding van xx

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco
Item 1
92%
Item 2
89%
Item 3
91%
Item 4
86%